Americana

Art Ensemble Syd

Americana

Perry Stenbäck

Art Ensemble Syd åbner
den store amerikanske sangbog

Kom med på en unik musikalsk rejse gennem den store nordamerikanske sangbog,
krydret med musikernes egne sange og tilhørende røverhistorier.

Historien om den moderne amerikanske populærmusik har rod i kulturer fra Afrika og Europa. Genrer som country, blues, rhythm and blues og rock and roll, er nogle af de stilarter vi skal høre om og som orkesteret vil spille for eleverne. Og så vil vi vil fortælle historier. Både historier om musikkens oprindelse og om musikken og dens ud-øvere. Historierne er mange og spændende og byder på både sjove, lykkelige og fantastiske hændelser, men også en del fra musikverdenens skyggesider. Her er meget at lære om det amerikanske samfund set fra mange vinkler.

Perry Stenbäck er en af landets mest efterspurgte guitarister. Oplev ham og Sønderborgs egen mester udi americana-genrerne, Mr. Ronald Mossom. Sammen med Art Ensemble Syd giver de to musikere en swingende koncert med americana-genrerne blues, roots, country og rock & roll mm.

Perry Stenbäck
Perry Stenbäck spiller i mange forskellige sammenhænge, bl.a. som fast medlem i Sebastian Band, og har medvirket på over 500 plader som studiemusiker. Blandt anerkendelserne af Perrys musikalske virke er bl.a. en Grammy-pris som ‘Instrumentalist of the Year’ (2009) og en andenplads i Ekstra Bladets læserafstemning som ‘Danmarks bedste guitarist 2010’.
www.perrystenback.com

Ronald Mossom
Sønderborgs egen mester udi americana-genrerne, Ronald Mossom, mestrer sin guitar på allerhøjeste niveau og er blevet kendt dels for sin fantastiske stemme og som en dygtig sangskriver. De der har oplevet Ronald på en scene kan bekræfte at det i den grad swinger.
www.mossom.dk

Varighed
45 min.
Sted: Sønderborghus, Løngang 1, Sønderborg

Pris
Koncerterne på Sønderborghus koster 1.500 kr. pr. årgang (tre klasser).
I har også mulighed for at booke en koncert (45 min.) på jeres egen skole. Pris: 4.000 kr. for en koncert.
Priserne er excl. moms.

Booking
Niels Præstholm, Art Ensemble Syd
Tlf: 2424 5870
Mail: niels@nielspraestholm.dk

Share